Har du lyst til at blive arbejdsleder, overdrage dit arbejdsgiveransvar til BPA Nord og dermed blive en del af vores fællesskab? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dig.

Indmeldelse

Det er vigtigt for os, at dit behov og dine forventninger svarer til det, vi kan tilbyde dig som arbejdsleder. Det er derfor ikke muligt at melde sig ind, før vi har haft et møde, hvor vi taler om din BPA-ordning. Mødet skal være med til at afklare, om vores forening er det rigtige match for dig. Vi anbefaler altid, at man har en besidder med til mødet.

Efter vores møde skal det afklares, om vores forventninger og behov stemmer overens. Gør de det, skal din kommune inddrages, og medlemsskabet kan begynde at tage form. Vi udformer en kontrakt, og du skal overdrage dit arbejdsgiveransvar til os. Derudover skal dine hjælpere ansættes i BPA Nord. Du vil blive inddraget i processen, og intet sker uden dit samtykke.

Vil du gerne vide mere om vores forening, kan du læse om BPA Nord her. Ønsker du at melde dig ud af foreningen, kan du læse mere her under § 4.

Vi hører gerne fra alle, der har lyst til at blive en del af vores fællesskab.